You are here

Kursaal Oostende zwaait Klaasje van K3 uit

Op 13, 14 en 15 augustus 2021 kleuren 10.000 luchtballonnen de horizon in Oostende. Met deze publieksopwarmer schoten Klaasje, Hanne en Marthe vijf jaar geleden samen uit de startblokken. Nu staat het lied symbool voor de nieuwe wegen die Klaasje van K3 wil inslaan. Maar niet getreurd: ook al verlaat de Nederlandse blondine de meidengroep, ze doet dat niet zonder haar fans uit te zwaaien in Kursaal Oostende! Samen met de twee andere K3’tjes geeft ze het beste van zichzelf tijdens hun fonkelende dromenshow.

K3

Neen, deze keer zijn dromen geen bedrog. Met deze Studio 100-show krijgen de fans van Klaasje de kans om haar nog één keer live aan het werk te zien. Zing en dans mee op ‘Heyah Mama’, ‘Alle Kleuren’, 'Oya Lélé' en vele andere leuke deuntjes van K3. De concerten op 13, 14 en 15 augustus staan volledig in het teken van haar afscheid. Gaan jullie Klaasje missen? Kom haar dan massaal uitzwaaien! 

k3_oostende

Eindelijk is het zover!
De eerder uitgestelde shows stelden het geduld van de fans helaas op de proef. Gelukkig is er nu dubbel goed nieuws. Niet alleen ligt de nieuwe datum definitief vast, Kursaal Oostende kondigt ook extra concerten aan. Maar liefst acht in totaal! Ontdek hier alle showtijden. Heb je reeds kaarten voor de K3-show? Dan zijn deze gewoon geldig op één van de nieuwe data. Nog geen tickets? Verover een paar van die felbegeerde extra plaatsen! Ein-de-lijk komen jullie en ook onze dromen uit. Dank je wel voor het vertrouwen. 
 

k3_show

Traantje wegpinken 
Met het topnummer ‘liefde is overal’ zal Klaasje definitief afscheid nemen. Tot groot verdriet van het jonge publiek. Zij verdient het grootste applaus ooit, toch? Klaar om Klaasje nog één keer te zien schitteren? Bemachtig nog snel een plaatsje voor de K3-dromenshow in Kursaal Oostende!

Share this blog