You are here

Efteling aan Zee

De Sprookjessprokkelaar

Kursaal Oostende wordt helemaal omgetoverd tot een sprookjesachtige Efteling sfeer waar enkele Efteling bewoners iedereen een warm welkom zal geven!

Zondag 7 april, maandag 8 april en dinsdag 9 april komt De Efteling aan Zee naar Kursaal Oostende. De musical 'Sprookjessprokkelaar' is een nieuwe familiemusical gebaseerd op het succesvolle boek De Sprookjessprokkelaar van Paul van LoonPrinses Laurentien van Oranje en de Efteling, waar inmiddels ruim 18.000 exemplaren van verkocht zijn. Speciaal voor Oostende wordt deze theatershow gebracht in een unieke Efteling sfeer met sprookjesachtige extra’s en aankleding. Roodkapje, Prinses Assepoester en Ruiter Thomas komen rechtstreeks vanuit de Efteling om jullie te ontmoeten. De kinderen mogen verkleed komen naar het Kursaal en zullen zich gratis kunnen laten schminken in hun favoriete sprookjesfiguur. Er zijn nog veel andere extra's voorzien zoals een springkasteel, fotodecors, leeshoekje, doolhof en workshop zwaard en kroontje maken. 

Het wordt een fantastische beleving hier in Kursaal Oostende. Klinkt dit als een perfect uitstapje met het hele gezin? Boek dan hier alvast jouw tickets!

De Sprookjessprokkelaar
De Sprookjessprokkelaar

Efteling aan Zee

Share this blog