Unforgettable

21/07/2017 om 20:00
 

Praktische Info


Data


  • 21/07/2017 om 20:00

Tickets

€ 48 - € 40 - € 32 (incl reservatiekosten)

Reservatie

www.ticketmaster.be
070 66 06 01 (max € 0,30 / min)
Boxoffice Toerisme Oostende

AFFICHE

Unieke retroshow UNFORGETTABLE op 21 juli in Kursaal Oostende!

Unforgettable
is een exclusieve oldies-live-show die op de nationale feestdag z’n intrek neemt in Kursaal Oostende. VBRO slaagde erin om legendarische namen te strikken voor een wel bijzonder unieke retroshow! Golden oldies en flashbacks zoals je ze nog nooit beleefde met de sterren van toen, éénmalig aan de Belgische kust!

Het allermooiste zoals “Silence Is Golden” van The Tremeloes, het rock getinte “Wild Thing” van The Troggs, het onsterfelijke “You’ve Got Your Troubles” van The Fortunes,  of de klassieker “Zabadak” van Dozy Beaky Mick & Tich! Maar ook oa “No Milk Today” van Herman’s Hermits (by original HH member Kevin Lingard) zal voorbij komen en als kers op de taart million seller Toni Willé & Pussycat met wereldhits als “Mississippi”, “Georgie”, “Smile”…

De gouden jaren 60 en 70 herleven in een “one night only” productie die je moet beleven. Unforgettable brengt in een meer dan drie uur durende live show, de grootste hits van toen, van de meest legendarische namen met de originele uitvoerders! Mis deze exclusieve show niet en bestel vandaag nog je kaartje(s)!