Niels & Wiels Live

11/05/2018 om 20:00
 

Praktische Info


Data
Tickets

€ 47,5 - € 40,5 - € 30,25 (incl reservatiekosten)

Reservatie

www.ticketmaster.be
0900 40 850 (max € 0,50 / min)
Boxoffice Toerisme Oostende

Organisatie

Live Nation

AFFICHE

affiche

DEEL DIT EVENEMENT

NIELS DESTADSBADER & MIGUEL WIELS STELLEN VOOR:
"NIELS & WIELS LIVE"

Hij werd de winnaar van Radio 2's Zomerhit, met "Skwon Meiske", kreeg zijn allereerste MIA, behaalde platina met zijn debuutalbum 'Speeltijd' en verzorgde op Werchter Boutique het voorprogramma van wereldster Robbie Williams. 2017 was voor Niels Destadsbader een jaar om in te kaderen. Maar ook 2018 ziet er veelbelovend uit. Een nieuw album is in de maak en ook zijn deelname aan het populaire VTM-programma 'Liefde Voor Muziek' is volgend voorjaar te zien in vele huiskamers.

Niels déélt die liefde voor muziek al jaren met zijn trouwe kompaan en goede vriend Miguel Wiels. Na enkele jaren samen liedjes schrijven zijn ze nu klaar voor een vólgende stap. Voor het eerst treden 'Niels & Wiels' sámen op, en dat levert een avond vol fijne muziek, grappige verhalen en eerlijke vriendschap op. Een avond waar je absoluut bij wil zijn.

Niels en Wiels kondigen vandaag 4 exclusieve shows in Vlaanderen aan waarvan één op vrijdag 11 mei in Kursaal Oostende. Tickets voor deze show zijn vanaf nu beschikbaar.

lijn