Flashdance The Musical

24/07/2018 om 20:00
 

Praktische Info


Data
Tickets

€ 69 - € 64 - € 54 - € 44
(inclusief service fee)

Arrangementen

Theatermenu: + € 65
Las Vegas Experience: + 65 €

Reservatie

www.ticketmaster.be
0900 40 850 (max 0,50 € / min)
Box Office Toerisme Oostende

Organisatie

Kursaal Oostende vzw

AFFICHE

affiche

DEEL DIT EVENEMENT

What A Feeling! Flashdance is de zomermusical van 2018!

Flashdance The Musical is dé zomershow van 2018! Haal jullie dansschoenen uit de kast en kom meegenieten van een zwoele en sexy musical met hoogstaande dans en zang. De originele Engelstalige versie komt exclusief naar België en is een première voor het Europese vasteland. Er worden vertalingen voorzien via projecties en televisieschermen in het Nederlands en het Frans.

Live-muziek
Bereid je voor op een verbazingwekkend muzikaal spektakel, fenomenale choreografie en iconische hits als ‘Maniac’, ‘Manhunt’, ‘Gloria’, ‘I Love Rock ‘n Roll’ en de sensationele titeltrack ‘Flashdance - What a Feeling’. De muziek wordt zoals altijd helemaal live gebracht met een live-orkest.

Het verhaal
Alex is een jonge vrouw met een uniek dubbelleven waarbij ze overdag werkt als lasser in een staalfabriek en ‘s nachts als danseres in een club. Haar grote droom is toegelaten worden op een prestigieuze balletschool. Met de steun van haar oude balletlerares Hannah werk ze keihard om die droom te verwezenlijken, maar een romance met haar baas Nick brengt haar ambities plots in gevaar.

FOTO

VIDEO

eventImage
eventImage
lijn