Alice in Wonderland on Ice

28/12/2017 om 11:00
 

Praktische Info


Data
Tickets

€ 43 - € 36 - € 31 - € 26 (incl reservatiekosten)

Wonderseats

+ € 20 (incl reservatiekosten)

Winter in het Park

+ € 20 (incl reservatiekosten)

Kortingen

Kids tot 13 jaar: - 25% 

Reservatie

www.ticketmaster.be
070 66 06 01 (max € 0,30 / min)
Boxoffice Toerisme Oostende

Organisatie

Kursaal Oostende vzw

AFFICHE

affiche

DEEL DIT EVENEMENT

Kursaal Oostende brengt magisch sprookje op ijs
Kursaal Oostende staat erom bekend elke zomer een internationaal spektakel naar de Stad aan Zee te halen. Deze keer pakt het Kursaal ook uit in de kerstperiode met het sprookje Alice in Wonderland. De familievoorstelling wordt gebracht op een schaatspiste met de internationale kunstschaatsers.

Het verhaal
Iedereen kent de magische avonturen van Alice in Wonderland. Het verhaal werd al in 1865 geschreven door Lewis Carroll en werd gedurende 150 jaar in verschillende vormen uitgevoerd. Van theatervoorstellingen tot speel- en tekenfilms. Het verhaal blijft ook vandaag een populaire klassieker onder de sprookjes.

Schaatspiste en projecties
In Kursaal Oostende wordt het sprookje op een unieke manier gebracht. Het podium zal voor Alice in Wonderland omgetoverd worden in een schaatspiste waarop professionele kunstschaatsers gaan schitteren op meeslepende muziek. Grote videoprojecties rond en op het ijs zorgen voor de extra magische sfeer in de zaal.

De productie
Het gaat om een Russische productie waarbij top kunstschaatsers zorgen voor een adembenemend spektakel. Het verhaal wordt in het Nederlands gebracht en er wordt geschaatst onder begeleiding van Engelse muziek. Je zal onder andere de vertelstem herkennen van Jan Schepens en Céline Verbeeck.

Wonder Seats
Elk ticket, ongeacht de categorie, kan men upgraden met het “Wonder Seats” arrangement voor een meerprijs van 20 euro. Met dit arrangement legt het Kursaal groot en klein extra in de watten voor de voorstelling en tijdens de pauze. Vooraf kan men een uur uitgebreid genieten van een buffet vol zoete lekkernijen (taartjes, pannenkoeken, ijsjes,...), chocolademelk, koffie, thee,... Tijdens de pauze een verfrissend drankje. Als extraatje krijgt iedereen een zakje snoep en een leuk aandenken mee naar huis.

Winter in het Park
Elk ticket, ongeacht de categorie, kan men upgraden met het “Winter in het park” arrangement met een supplement van slechts 20 euro. Inclusief:
- 1 schaatsbeurt op de ijspiste in het park
- 1 drankje aan de bar in het park
- 1 pizza aan de bar in het park

lijn