Live Dance Night by Kiwanis

25/03/2017 om 20:00
 

Praktische Info


Data
Tickets

Regular: € 38 (incl resrevatiekosten)
VIP: € 68 (incl reservatiekosten)

Reservatie

www.sherpa.be
070 22 56 00 (max € 0,30 / min)
Boxoffice Toerisme Oostende

Organisatie

Kiwanis Oostende 

AFFICHE

affiche

DEEL DIT EVENEMENT

Live Dance Night by Kiwanis Trio Oostende

De 3 Kiwanisclubs van Oostende organiseren op 25/3/2017 voor het eerst samen een spetterende dance night, met optredens van harpiste Janu, winnares van ‘The Voice van Vlaanderen’ Lola en de legendarische Jan Parent en zijn ‘Three Beauties’.

We starten met de innemende jonge harpiste Janu, ook wel de Belgische prinses van de harp genoemd. Samen met een getalenteerde percussionist vormt ze een bruisend duo. Creativiteit, stijl, allure, kwaliteit, professionaliteit en perfectie vormen voor Janu de leidraad van haar muzikale spel. Ambiance met kippevel. Vervolgens verwelkomen we Lola, de 18-jarige zangeres uit Oostende die heel Vlaanderen wist te ontroeren en te overtuigen in The Voice van Vlaanderen in 2016. En we swingen verder de nacht in met Jan Parent & zijn 3 Beauties. Deze coverband staat garant voor dansmuziek van de jaren tachtig tot heden.

Kortom een dansavond waar u nog lang over na zal praten. De opbrengst van deze avond gaat naar 1 gezamenlijk Oostends project : OKIDOO. Meer toelichting en getuigenissen over de werking van dit project kan je terugvinden op de site van www.okidoo.be

lijn