Extra Show - Simple Minds

13/05/2017 om 20:00
 
uitverkocht !

Praktische Info


Data


  • 13/05/2017 om 20:00   UITVERKOCHT


Tickets

€ 75 - € 63 - € 50 - € 43 (incl reservatiekosten)

Goldpackage

€ 125 (incl reservatiekosten)

Reservatie

www.sherpa.be

Organisatie

Live Nation 

AFFICHE

affiche

DEEL DIT EVENEMENT

Extra show met de Simple Minds

Op 11 november bracht Simple Minds een eerste akoestisch album uit. Met 'Simple Minds Acoustic' hebben de Schotten twaalf van hun eigen songs onder handen genomen en herwerkt, zonder de essentie te verliezen. De synths zijn verdwenen, de Keltische ziel is gebleven. En om deze release te vieren, plannen ze een uitzonderlijke akoestische tournee in kleine zalen.

Ze kondigden eerder al twee Belgische data aan. Op vrijdag 12 mei concerteert Simple Minds in het Oostendse Kursaal en op maandag 15 mei in het Paleis Voor Schone Kunsten in Brussel. Aangezien de tickets in Oostende zeer gegeerd en in no time uitverkocht waren, kondigt de groep een extra concert in het Kursaal aan. Nieuwe afspraak op zaterdag 13 mei! Jim en Charlie worden op het podium vergezeld van Geb Grimes (basgitaar), Gorby Goudie (akoestische gitaar), Cherisse Osei (percussie) en Sarah Brown (backing vocals). Er reist ook een very special guest met hen mee. Niemand minder dan de schone en erg getalenteerde KT Tunstall. Tickets voor het extra concert zijn nu te koop.

Gold Package
Er zijn een beperkt aantal Gold Packages te koop. Die zijn apart te bestellen via een speciale link. Klik HIER om je Gold Package te bestellen!  

Het Gold package bevat:
- Een zitplaats in eerste prijscategorie op de eerste 4 rijen
- Een exclusieve ‘tote bag’ en gesigneerde foto
- Een exclusieve limited edition litografie A3 tour poster
- Een ‘laminate & lanyard’ als aandenken
- Een apart check-in balie  

lijn