Simple Minds

12/05/2017 om 20:00
 
uitverkocht !

Praktische Info


Data


  • 12/05/2017 om 20:00   UITVERKOCHT


Tickets

€ 75 - € 63 - € 50 - € 43
(inclusief service fee) 

Gold Package

€ 125
(inclusief service fee) 

Reservatie

www.sherpa.be
070 22 56 00 (max € 0,30 / min)

Organisatie

LiveNation 

 

AFFICHE

affiche

DEEL DIT EVENEMENT

LIVENATION ZORGT OPNIEUW VOOR EEN TOPPER IN OOSTENDE: SIMPLE MINDS

Komende vrijdag, op 11 november, brengt Simple Minds een eerste akoestisch album uit. Met ‘Simple Minds Acoustic’ hebben de Schotten twaalf van hun eigen songs onder handen genomen en herwerkt, zonder de essentie te verliezen. De synths zijn verdwenen, de Keltische ziel is gebleven. En om deze release te vieren, lanceren ze nu ook een uitzonderlijke akoestische tournee in kleine zalen. Er staan ook twee Belgische data op het programma. Op vrijdag 12 mei concerteren Jim en Charlie in het Oostendse Kursaal. Ze worden op het podium vergezeld van Geb Grimes (basgitaar), Gorby Goudie (akoestische gitaar), Cherisse Osei (percussie) en Sarah Brown (backing vocals). Er reist ook een very special guest mee met hun. Niemand minder dan de schone en erg getalenteerde KT Tunstall.

Simple Minds is niet weg te denken uit de internationale muziekgeschiedenis, dankzij de enorme culturele impact van de groep, vanaf eind jaren ’70, bij de opkomst van de electro new wave, tot en met de dance revolutie van de jaren ’80 en ’90. Jim Kerr en co inspireerden talloze moderne bands, zoals Manic Street Preachers, Primal Scream, Moby en meer recent The Horrors (met het album ‘Skying’). Heel wat Simple Minds songs zijn pure kunstwerken en worden wereldwijd gecovered door artiesten als Nicky Minaj, David Guetta en onnoemelijk veel anderen. De band is zonder twijfel een levende legende en blijft tot op vandaag, meer in vorm dan ooit te voren, geschiedenis schrijven.

Gold Package
Er zijn een beperkt aantal Gold Packages te koop. Die zijn apart te bestellen via een speciale link. Klik HIER om je Gold Package te bestellen!  

Het Gold package bevat:
- Een zitplaats in eerste prijscategorie op de eerste 4 rijen
- Een exclusieve ‘tote bag’ en gesigneerde foto
- Een exclusieve limited edition litografie A3 tour poster
- Een ‘laminate & lanyard’ als aandenken
- Een apart check-in balie 

lijn