ABBA GOLD

17/06/2017 om 20:00
 

Praktische Info


Data
Tickets

€ 45 - € 35 (incl reservatiekosten)

Theatermenu

- Ticket categorie 1
- Pauzedrankje
- Driegangendiner voor de voorstelling

€ 110 (incl. reservatiekosten)

Reservatie

www.sherpa.be
070 22 56 00 (max € 0,30 / min)
Boxoffice Toerisme Oostende

Organisatie

ConcertEvents 

Bekijk VIP mogelijkheden

AFFICHE

affiche

DEEL DIT EVENEMENT

ABBA Gold - The Concert Show - is de titel van de show, die de onvergetelijke songs van Agnetha, Anni-Frid, Björn en Benny in een spetterende live enscenering dichtbij de mensen brengt. Deze internationale groep tourt inmiddels in meer dan 20 landen, inclusief Japan. Het ensemble bestaat uit speciaal geselecteerde musici en zangers, geauthoriseerd door de originele Abba leden, die deze show tot een ongeëvenaarde hoogte brengen.

ABBA Gold laat de glamourpop van ABBA en de beroemde superhits uit de glitterwereld herleven op het concertpodium. Uit respect voor ABBA en hun uniek levenswerk is ABBA Gold niet alleen een indrukwekkende "revival"; deze Concert Show gaat nog een stuk verder en brengt het ABBA-gevoel met de huidige technische en muzikale middelen in het "hier en nu".

Uitgangspunt voor ABBA Gold was een intensieve studie van ontelbare video's, fotosessies en platenhoezen, alsook van de originele ABBA-sound op het podium en in de studio. Het hele repertoire van ABBA wordt uitgevoerd, alle beroemde songs komen aan bod, aangevuld met een authentieke "unplugged" uitvoering van enkele hits. Het concert gaat gepaard met een prachtige videoshow en een sensationele lichtpresentatie.

Kortom, The Abba feeling is still alive, zorg dat je erbij bent! 

THEATERMENU
- Ticket categorie 1
- Drankje tijdens de pauze in de foyer
- Zittend driegangendiner voor de voorstelling in Ostend Queen
- Aanmelden om 18u00 in het restaurant Ostend Queen via de draaideur aan de linkerzij-ingang van Kursaal Oostende.

lijn